Doprava zdarma pri objednávke nad 100€.

Starostlivosť o BerBer

Starostlivosť o BerBer

Koža a starostlivosť o ňu zaberie minimum času, ale odvďačí sa rokmi služby. 

Koža je vo svojej zložitosti jednoduchá na údržbu. Nepotrebuje špeciálnu starostlivosť. Čas, ktorý vyžaduje, zaberie len pár minút a odvďačí rokmi poctivej služby. Tu je niekoľko zásad pre starostlivosť o Váš kožený batoh, kabelku, či iný produkt, ktoré výrazne predĺžia jeho životnosť. 

 

1. Krémovanie a impregnácia

 Pravideľne krémujte a impregnujte - minimálne na prelomoch ročných období.

Starostlivosť o kožu je daná aj  tým, ako často ako často svoj BerBer produkt používate. Pravidelnou starostlivosťou udržiavame kožu v kondícii a predchádzame poškodeniu. Kožu ošetrujte vždy na prelomoch ročných období kedy dochádza k zmene počasia, najmä teploty a vlhkosti.  Pri každodennom používaní odporúčame krémovať a impregnovať každé 2 mesiace.

 

2Zaobchádzanie 

 Nepreťažujte ich

To, ako dlho nám bude koža slúžiť závisí od toho, ako s ňou zaobchádzame.  Rozvážne zaobchádzanie je zárukou dlhovekosti Vášho produktu. Koža toho znesie mnoho, no má svoje limity. Tašky neúmerne nepreťažujte vyhnete sa trhlinkám a deformáciám. Pokúste sa tiež  predísť oterom o drsné či ostré povrchy  

 

3. Ochrana pred znečistením a vlhkom

 Chráňte pred vlhkom a skladujte ich v suchu.

Naše batohy, kabelky k Vám prichádzajú ošetrené a naimpregnované, pripravené vydať sa s Vami do sveta. Je úplne normálne, že koža príde do kontaktu s dažďom či prachom. Ak Váš BerBer zmokne jednoducho ho pretrite suchou handrou a nechajte vyschnúť. V prípade znečistenia kožu jemne  pretrite vlhkou handrou a nechajte osušiť. Po osušeni ošetrite. Kožu však nikdy nesušte na priamom,intenzívnom teple.

 

4. Skladovanie

 Odkladajte svoje kožené produkty zavesením za pútko či uško.

Kožené produkty Berber majú svoje pútka, pásy či ušká, ktoré sú určené nielen na nosenie ale aj skladovanie. Ak sa aj rokmi opotrebujú, dajú jednoducho vymeniť a Váš BerBer môže dokonale  slúžiť po mnohé roky.

 

5. Opravy nechajte na odborníkov

 Do opráv sa nepúštajte sami - nechajte to na odborníkov. 

Pokiaľ nie ste odborník, vyhnite sa domácim opravám. Oprava kožených výrobkov má svoje postupy, ktoré majú zmysel a na ktoré majú vzdelanie kožiari, obuvníci či krajčiri. Ak sa Váš BerBer poškodí alebo sa potrebujete ohľadom našich produktov poradiť neváhajte nás kontaktovať. 

Späť do obchodu